Professionele fotograaf

Shoot in de studio

Wij streven altijd naar een mooi evenwichtig, uitgebalanceerd en uitgelicht resultaat die voortvloeit vanuit een creatief standpunt die ik samen met jullie wil beleven en die sesulteert tot een unieke ervaring voor ons beiden. Alle details van de shooting zoals styling, dresscode en eventueel maquillage worden altijd eerst in overleg met jullie doorgenomen vooraleer we van start gaan.

Voor shooting van de kleinsten werken we het liefst in korte tijdspannen van 15 à 20 min zodat je ze nog geconcentreerd voor de camera kunt houden. De MAGIC MOMENT is meestal binnen de eerste 10 min en dan moet er vooral veel gefotografeerd worden om tot een mooi resultaat te komen. De shooting in studio gebeurt enkel in de week s’avonds en op zaterdag.

Shoot op locatie

Let's go outside! Op locatie gaan biedt ons een groot spectrum van mogelijkheden waarin we ons als professionele fotograaf onderscheiden van de rest door een juiste balance te vinden tussen licht, beeldcompositie en creativiteit. Het is als het ware één grote studio waarin je zelf orchestreert naar een welbepaald resultaat door gebruik te maken van onze technische en artistieke vaardigheden.

Fotogalerij

Kom gerust eens langs in onze fotogalerij om allerlei verschillende werken te bekijken van Stefan Matthijssens!

Adres:
Stationsplein 11
3700 Tongeren