Professionele fotograaf

Stefan Matthijssens is een zéér gepassioneerd fotograaf die er telkens in slaagt om ieder ouder als individu, koppel of in groep, een bepaalde emotie te laten beleven die niemand onberoerd laat.

Vanuit een creatief standpunt tracht ik mij te laten inspireren in een leefwereld waarin de kunstenaar zijn talent en vakbekwaamheid laat gelden die voor iedereen een goed gevoel opwekt.

Vernieuwend ga ik mij voortdurend profileren in een welbepaalde stijl die door de jaren heen kenmerkend en typerend zijn geworden als fotograaf. Mijn vakbekwaamheid uit zich door de ultieme drang naar het perfectionisme, de technische ontwikkelingen en de sociale vaardigheden die nodig zijn om als fotograaf het beste van zichzelf te laten exprimeren op foto.

Ben sinds 2001 lid van de FEP (Federation of European Photographers), behaalde in 2001 en 2003 het certificaat van QEP ( Qualifed European Photographer) in de categorie van Portrait en Wedding Photography. Door de jaren heen werd ik talloze keren gelauwerd met enkele awards van Kodak (1ste en 2de prijs portret en kinderfotografie) en van FEP met Social en Wedding photography.